Moja doživetja z dušami v vicah

Moja doživetja z dušami v vicah

7,50

Ta knjiga nam s svojo notranjo vsebino govori sama zase. Marija Simma sicer ni ena od stigmatiziranih kot npr. Terezija Neumann, Marta Robin in pater Pij, njena karizma je Božje dovoljenje za občevanje z dušami v vicah. Njena doživetja z dušami v vicah in spoznanja, ki jih je od njih dobila, v obdobju računalnikov in raziskovalnih sond za mnoge niso v skladu s časom, pa vendarle nam posredujejo dragocene vpoglede v onstranski svet ter potrjujejo dejstvo, da obstaja Bog in življenje po smrti.
Knjiga je lahko tudi opozorilo, da znova pretehtamo svoje življenje v povezanosti z večnostjo in da iz tega naredimo primerne sklepe.
(iz predgovora)

Opis

“Vprašljivost dejstev je ovržena že zaradi tega, ker je vera v pojavljanje umrlih toliko stara kot vera v nesmrtnost ter prehaja skozi čase in ljudstva, zatorej mora imeti realne temelje” (škof dr. Scheider, Paderborn, v svoji knjigi ‘Nova vera v duhove’, Paderborn 1913).
Koncil nas svari pred preziranjem takšnih karizem: “Ker so te karizme, bodisi izredne bodisi tudi preprostejše in bolj razširjene, potrebam Cerkve nadvse primerne in koristne, jih je treba sprejemati z zahvaljevanjem in duhovnim veseljem… Sodba o njihovi pristnosti in urejeni uporabi pa gre tistim, ki so v Cerkvi predstojniki in ki jim gre posebej naloga, da ne ugašajo Duha, ampak vse preskušajo in, kar je dobro, ohranijo.” (2. vatikanski cerkveni zbor, Dogmatična konstitucija o Cerkvi, 12)
(iz predgovora)

NaslovMoja doživetja z dušami v vicah
AvtorMarija Simma
ZbirkaDuh in življenje
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2005
ISBN961-211-328-9
Obseg198 strani
Format11,5 x 19 cm
Vezavabroširana