ČUDOVITA ZGODBA O MEDJUGORJU

ČUDOVITA ZGODBA O MEDJUGORJU

3,00

Zgodba, zapisana v drobni knjižici, je kot očarljiva pustolovščina, le da je resnična in se dogaja danes, za vse nas! Zgodba o šestih otrocih, vidcih “lepe Gospe” v Međugorju.

Ni na zalogi

Šifra: 15431 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

(iz zapisa na zadnji strani knjižice)

Kako bi bilo lepo, če bi mi to enkratno zgodbo povedala moja mama takrat, ko sem bila še otrok! Prav gotovo bi se zaljubila v Jezusa. Zdaj sem odraslo dekle in ob poslušanju te čudovte zgodbe čutim, kako moje srce gori v meni; tako kot sta čutila učenca ob Jezusu na poti v Emavs. Gospa me vsak trenutek napolni z mirom in lučjo!

Tudi ti, božji otrok, ne odlašaj z odkritjem tega neverjetnega fenomena, ki se dogaja prav danes in tako blizu, v Međugorju!

Sledil boš šestim otrokom od njihovega šoka ob prvem videnju “lepe Gospe” v letu 1981, do trpljenja in preganjanja v času komunizma in med vojno. Spoznal boš, kako sta Vicka in Jakov doživljala onostranstvo, ko sta ob Marijinem spremstvu odšla iz vasi na najbolj vznemirljivo pot njunega življenja. Razumel boš sporočilo Matere, ki misli samo na to, kako bi nam pomagala. Mame, ki vsakega neizmerno ljubi in prav tebe s posebno ljubeznijo!

Slišal boš o ozdravljenjih telesa in duše, tako kot v Lurdu, tudi v Međugorju…

NaslovČUDOVITA ZGODBA O MEDJUGORJU
Podnaslovza otroke od 7 do 97 let
Avtors. Emmanuel
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2012
Obseg60 strani
Format11 x 17 cm
Vezavamehka vezava, zvezek