POLETNI DELOVNI ČAS KNJIGVARNE (od 1.7.-19.8): PON-PET: od 8:00 do 17:00, SOB: 8:00 do 12:00

K Mariji na izlet

K Mariji na izlet

9,00

Knjižica je sestavljena iz predstavitve tridesetih Marijinih božjih poti in namigov za družinski izlet v bližnjem kraju. Šmarnično branje je sestavljeno tako, da privablja mlajše bralce in poslušalce, hkrati pa bodo ob njem marsikaj zanimivega, morda novega izvedeli tudi starejši!
Zakaj si ne bi zadali cilj, da obiščemo vseh trideset predstavljenih romarskih poti. V družini je skupno preživet čas samo naložba v prihodnost, če je z božjo potjo nadgrajeno, pa je to še boljša popotnica za naš vsak dan – naj bosta nebeška mamica Marija in prijatelj Jezus vsak dan in na vsakem koraku z nami.
avtorica Tadeja Roblek

 

Ni na zalogi

Opis

V času, ko so potovanja po svetu omejena, imamo še več priložnosti, da spoznamo kako lepa je naša dežela. V šmarničnem branju, z naslovom, Na izlet z Marijo, bomo vsak dan dobili idejo za obisk Marijine božje poti v Sloveniji, ki je posejana z mnogo prekrasnimi cerkvami, kar priča kako globoko vero so imeli naši predniki.
Poleg Marijine cerkve, pa nam bosta glavna junaka šmarnic – desetletna Metka in Tomaž, vsak dan predlagala kaj lepega in zanimivega si lahko ogledamo in doživimo v bližini določenega Marijinega doma.
Torej, gremo na IZLET Z MARIJO!

NaslovK Mariji na izlet
Podnaslov30 idej za družinsko romanje do Marijinih cerkva
AvtorTadeja Roblek
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2021
ISBN978-961-289-101-5
Vezavamehka