Zadela me je strela

Zadela me je strela

0,00

Kolumbijska zobozdravnica je bila v družbi uspešna in priznana. Potem je morala spoznati, da je življenje več
kot denar, oblast in zabava.

Za knjigo se zbirajo prostovoljni darovi (kritje stroškov tiska, poštnine).

Ni na zalogi

Šifra: 9520 Kategorija:

Opis

Ta knjižica je prevod različnih delov originalnih predavanj, ki jih je imela gospa dr. Gloria Polo Ortiz, zobozdravnica iz Kolumbije, ki še zdaj živi v Bogoti in se preživlja s svojim delom kot zobozdravnica; predavala je v španskem jeziku ob različnih prilikah (pri duhovnih vajah v župnijah in v drugih skupinah ter v svojih intervjujih pri katoliških radijskih in televizijskih postajah).
Gospa dr. Polo je rojena 30. novembra 1958 in je bila leta 1995, ko jo je zadela strela, stara šestintrideset (36) let.
Gospa dr. Polo izrecno poudarja, da ne dobiva nikakršnega plačila ali siceršnjih prejemkov od razširjanja pisnih pričevanj ali od DVD-jev, CD-jev in ostalih medijev, ki so v obtoku. Preživlja se s svojimi prejemki, ki jih dobiva kot medicinsko izobražena zobozdravnica. Za njeno predavateljsko dejavnost ne zahteva in ne prejema nikakršnih plačil in honorarjev. Zato jo povabijo mnoge župnije in molitvene skupine rimokatoliške Cerkve v domovini in tujini.

Njeno prizadevanje za rešitev duš si lahko razlagamo edino iz njenega doživljanja lastnega sojenja v večnosti, ko ji je bilo izrecno naročeno, naj ne pričuje samo 1.000-krat, temveč 1.000 x 1.000. Ta izkušnja jo je pripeljala do tega, da je popolnoma spremenila svoje življenje in se zavzela z vso močjo in z vsemi možnostmi za rešitev duš in za novo evangelizacijo ljudi današnjega časa, ki jo je tako pogosto in tako vroče zagovarjal pokojni papež Janez Pavel II.

»Tistega dne, bil je deževen petek, sva šla skupaj z mojim nečakom v smeri proti fakulteti za zobozdravstvo, da bi si vzela nekaj knjig, ki sva jih potrebovala. Nečak in jaz sva hodila skupaj pod majhnim dežnikom. « Na tej poti se je zgodilo tisto najstrašnejše: oplazila ju je strela.
Od tu naprej se je dogajalo tisto, čemur pravimo »čudež«.

NaslovZadela me je strela
PodnaslovPričevanje vere
AvtorDr. Gloria Polo Ortiz
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2009
ISBN978-961-211-481-7
Obseg168 strani
Format11,5 x 19 cm
Vezavašivano, broširano