Božji služabnik Andrej Majcen

Božji služabnik Andrej Majcen

8,00

24. septembra 2010 se je v Ljubljani začel škofijski postopek za beatifikacijo Božjega služabnika Andreja Majcna, salezijanskega misijonarja na Kitajskem in v Vietnamu (1904–1999).

Knjiga obsega 416 strani, od tega je 32 strani barvnih (fotografije in dokumenti), črno-bele fotografije so med besedilom. Knjiga je natisnjena v trdi in mehki vezavi.

Opis

Ob nedelji svetniških kandidatov (18. septembra 2011) ljubljanske metropolije (Baragu, Gnidovcu, Vovku in Majcnu), je izšla knjiga o življenju in delu misijonarja z naslovom: Božji služabnik ANDREJ MAJCEN, vietnamski don Bosko.

Svetniški kandidati so izziv našemu življenju, da bi ob njih tudi mi posvetili svoje življenje. Zato pa jih moramo poznati, da bi se lahko Bogu priporočali po njihovi priprošnji.

Omenjena knjiga govori o človeku, ki je s svojim življenjem izpisal zgodbo, ki jo je dobro poznati. V četrtem delu knjige so zbrana pričevanja mnogih ljudi, ki so ga poznali in z njim živeli; med njimi so tudi taki, ki so prepričani, da so bili uslišani na čudežen način.

NaslovBožji služabnik Andrej Majcen
PodnaslovVietnamski don Bosko
AvtorTone Ciglar
ZbirkaMisijonska zbirka
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2011
ISBN978-961-211-595-1
Obseg416 strani
Format13,5 x 21 cm
Vezavamehka