Molite s srcem

Molite s srcem

6,00

P. Slavko Barbarić je bil »srce Medžugorja« od prvih prikazovanj naprej. Naslov njegove knjige »Molite s srcem!«, ki je v prevodu Petre Černivec izšla pri založbi Salve, je neke vrste povzetek atmosfere, ki jo čutijo vsi romarji, ko pridejo v ta blagoslovljeni kraj.
P. Slavko v tej knjigi na čudovit in hkrati preprost način spregovori o vseh lepotah krščanske duhovnosti. Knjigo lahko vzameš kot izziv za svojo duhovno rast, kot molitveni priročnik ali kot knjižno delo. Vsakdo v njej najde nekaj za svoje dobro počutje.

Ni na zalogi

Šifra: 18121 Kategorija:

Opis

Čeprav je nenavadno, je istočasno tudi resnično: naš čas je čas molitve. Ljudje našega časa, ki nenehno nekam hitijo, se zaustavljajo v molitvi. Zaustavljajo se zato, ker čutijo resnično potrebo, da se pogovarjajo z Bogom, da rečejo tisto, kar niso v stanju reči ljudem, najbližjim in prijateljem. Ker vedo, da je Bog najbližji človekov prijatelj.
Zato, dragi bralci: če si želite biti bližje in bližji največjemu človeškemu prijatelju Jezusu Kristusu, tedaj si vzemite čas za to knjigo. Vodila vas bo na zelo preprost način, naučila vas bo, kako je treba misliti in kako istočasno ljubiti Boga in bližnjega, saj brez te ljubezni niti molitev ne more biti rodovitna. Ta knjiga ne grozi nikomur, ne govori o Božji kazni, ampak o Božji ljubezni. Vabi nas in kliče, da bodimo ponosni in pobožni Božji otroci.
Jakov Bubalo

NaslovMolite s srcem
Avtorp. Slavko Barbarić
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2016
ISBN978-961-211-845-7
Obseg182 strani
Format11,7 x 16 cm
Vezavabroširano