SVETI BENEDIKT POMAGA

SVETI BENEDIKT POMAGA

3,00

Mali molitvenik, ki je nastal na prošnjo gospoda župnika Marijana Arharja, eksorcista za ljubljansko nadškofijo, natisnjen v želji, da mnoge spodbudi k zaupanju v priprošnjo k svetemu Benediktu in k posnemanju njegovega svetniškega zgleda.

Opis

Sveti Benedikt, zavetnik Evrope, ima prav danes zelo poemmebno mesto in nalogo v današnji dobi, dobi mnogih duševnih in duhovnih stisk. Številni verniki so se od vere oddaljili, s tem pa se je povečal vpliv hudega duha. Še nikoli niso imeli eksorcisti toliko dela z njimi kakor danes.

Sveti Benedikt je s svojimi duhovnimi sinovi zasadil krščanske korenine v Evropi. Mar bo dopustil, da se bodo posušile? Cerkev in s tem Bog sta ga postavila Evropi in vsakemu njenemu državljanu za nebeškega zavetnika.

Prav je, da se danes širi češčenje tega izredno pomembnega svetnika in da s emu ljudje z zaupanjem priporočijo, še posebej tisti, ki doživljajo močnejši vpliv očeta laži, saj se je prav sveti Benedikt z velikim uspehom postavljal po robu delovanju hudega duha.

NaslovSVETI BENEDIKT POMAGA
PodnaslovMolitvenik za zasebno uporabo posameznikov in molitvenih skupin
AvtorAnton Nadrah
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2019
ISBN978-961-289-038-4
Obseg48 strani
Format11 x 16 cm
Vezavamehka vezava, zvezek