Igraj se z mano!

Igraj se z mano!

15,70

375 iger za lepši dan

Otroška igra je preprosta, je vesela in leta visoko, saj leti na krilih svobode. Njihova igra nima kakšnega posebnega namena in cilja, v njej ni prisile, a hkrati zahteva osebo v celoti, v vseh njenih dimenzijah.

“Če vam igra ni všeč, se posvetujte z vašim zdravnikom ali farmacevtom.”
Priporočilo otrok vsega sveta

Šifra: 13836 Kategorija: Oznaka:

Opis

Otrok lahko preživi ure in ure ob igranju s preprostim predmetom, kateremu da, preko svoje domišljije, vse potrebne atribute in z njim vzpostavi poseben, »otroški«, odnos. A taka igra ne traja večno. Otrok kmalu spozna, da mora v svoj »igralni kotiček« povabiti še koga, s katerim bo lahko delil svoj svet, nekoga, ki bo vanj vstopil z navdušenjem.
»Igraj se z mano!« je tih in hkrati glasen klic vsakega otroka, ki želi biti sprejet prav preko igre, saj ta predstavlja svet, v katerem ni prostora za strah, žalost in trpljenje.

Kdor ima v svojem poklicu opraviti z otroki ali kdor je kakor koli vpet v njihova življenja, večkrat ne ve, kako vstopiti v ta fantazijski svet, kako se približati njihovi razigranosti. Vrata v otrokov svet so nam odraslim odprta preko igre. Zato Vam je lahko, dragi odrasli otroci, ta knjiga iger v pomoč pri preživljanju kakšne zabavne urice z vašimi otroki in mladimi, ki Vam bodo hvaležni, ker jih boste srečali tam, kjer so najbolj doma: v idealnem svetu domišljije!

V knjigi najdete 375 iger različnih kategorij, ki odgovarjajo na različne potrebe, določeni ciljni skupini in zahtevam okolja. Naj igra najde prostor v srcu vsakega in vsakdo bo znova našel otroško razigranost in veselje, ki napolnjuje srce!

NaslovIgraj se z mano!
Podnaslov375 iger za lepši dan
AvtorGašper M. Otrin
ZbirkiIgre, Mladinska zbirka
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2012
ISBN978-961-211-628-6
Obseg240 strani
Format15 x 21cm
Vezavabroširana z zavihki