Še naprej vsak dan molite rožni venec

Še naprej vsak dan molite rožni venec

2,00

Osma knjižica v zbirki Sto let Fatime.

Šifra: 19682 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

“Spodbudilo me je Marijino naročilo trem pastirčkom, Luciji, Frančišku in Jacinti, 13. oktobra 1917 v Fatimi: ‘Še naprej vsak dan molite rožni venec!’ Zato sem se namenil, da bom pisal prav o rožnem vencu. Šel sem ga najprej molit. Moj osebni zdravnik je ugotovil, da se premalo gibljem in mi je svetoval, naj rožni venec molim med sprehodom. Čudovito! Še imamo zdravnike, ki molijo rožni venec in ga celo svetujejo svojim pacientom. Sprehod in rožni venec, oboje se da lepo združiti. Naši dolgi hodniki in samostanski vrt omogočajo gibanje in molitev v zbranosti. Večkrat mi kdo pove ali zapiše, da na tak način moli rožni venec v naravi. A to je le eden od mnogih načinov te čudovite molitve …

O rožnem vencu bo tekla beseda v obliki pogovora, da bo bolj nagovorila vsakega, tudi najbolj preprostega bralca, ki se želi poglobiti v to enkratno molitev. Prav zato bo v pogovor vključenih veliko pričevanj iz življenja, starejših in novejših, znanih in neznanih molivcev, Slovencev in članov drugih narodov. Osebne izkušnje najbolj vplivajo na človeka.

Na koncu knjižice je molitveni dodatek kot pripomoček za dobro molitev rožnega venca, tudi za tiste, ki se v tej molitvi še ne znajdejo, prav tako za obhajanje petih prvih sobot na fatimski način.”
(iz spremne besede patra Nadraha)

NaslovŠe naprej vsak dan molite rožni venec
PodnaslovI. del
AvtorAnton Nadrah
ZbirkaSto let Fatime
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2018
ISBN978-961-211-944-7
Obseg80 strani
Format11 x 16 cm
Vezavazvezek