Odpuščam ti

Odpuščam ti

9,00

Resnični smisel spovedi je veselje nad odpuščanjem, pravi brat Renzo Gobbi, soavtor pričujoče knjižice. Ponižnost, s katero priznamo grehe, in bolečina, ker smo jih storili – čeprav sta potrebni –, sta samo druga plat medalje.

Opis

Upam, da vam bo ta knjiga koristila. Zahvaljujem se patru Renzu Gobbiju za vse, kar me je naučil. Pater Renzo Gobbi je duhovnik, ki je velik del svojega življenja spovedoval od jutra do večera. Dve leti je bil v Medžugorju kaplan za italijanske romarje. So pa še številni drugi zelo pošteni, dobri in resni duhovniki, ki se jim prav tako zahvaljujem, čeprav tu nisem imela priložnosti, da bi jih omenila.
Na koncu si želim, da bi bilo to pisanje jasno in natančno vodilo. Pomagajte nam ga razširjati – predvsem med tiste, ki ne hodijo k spovedi in potrebujejo spodbudo, da naredijo prve korake.
Razširjajte pa ga tudi med prepričanimi katoličani, kajti včasih nam napuh ob misli, da smo že na cilju, „najboljši“, ne dovoljuje, da bi videli svoje napake.
Vsa pričevanja, objavljena v tej knjigi, so bila dana v objavo po spontani odločitvi, in izvirnike pričevanj hranim jaz.
Ania

NaslovOdpuščam ti
PodnaslovSpoved in odpuščanje
AvtorjaAnia Goledzinowska, Renzo Gobbi
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2017
ISBN978-961-211-914-0
Obseg112 strani
Format11 x 18,5 cm
Vezavabroširano