ABC animatorstva v salezijanskem slogu

ABC animatorstva v salezijanskem slogu

12,50

Knjiga prinaša 53 tematik, ki so pomembne za vsakega animatorja. Vsebine so zasnovane glede na vzgojno-pastoralno izkušnjo velikega vzgojitelja in animatorja mladih sv. Janeza Boska.

Šifra: 14434 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Priročnik lahko uporabimo kot gradivo za animatorska srečanja, kot vsebinsko osnovo šole za animatorje ali kot gradivo za osebno animatorsko poglabljanje.

Besedila prestavljajo zaključene celote, kar olajša časovno razporedite v pri osebnem ali skupinskem delu ter hkrati dovoljuje, da posebej poglobimo zlasti določene vidike.

Razmišljanja so po svoji zahtevnostni stopnji primerna za animatorje, ki že imajo nekaj animatorske izkušnje: animatorje, mentorje, voditelje.

Vsebine so primerne tudi za katehete, vzgojitelje, salezijance, člane salezijanske družine … saj so dovolj poglobljene in dovolj široko zastavljene, da prek njih lahko bolje spoznamo pedagoško in duhovno izkušnjo sv. Janeza Boska.

V pedagoško-pastoralnem smislu so besedila aktualna in sodobna, saj jih je sestavljal tim ljudi, ki v svojem poklicu živijo don Boskovo karizmo in se dnevno srečujejo z izzivom aktualizacije don Boskovega preventivnega sistema. Naj vam bo v blagoslov.

NaslovABC animatorstva v salezijanskem slogu
ZbirkaAnimator
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2013
ISBN978-961-211-668-2
Obseg152 strani
Vezavabroširano