8 KATEHEZ ZA MLADINSKE IN ANIMATORSKE SKUPINE

8 KATEHEZ ZA MLADINSKE IN ANIMATORSKE SKUPINE

14,90

Priročnik, namenjen pastoralnim delavcem in voditeljem mladinskih ter animatorskih skupin kot pomoč pri graditvi močne mladinske ali animatorske skupine.

Šifra: 18608 Kategorija:

Opis

Pred vami je priročnik, namenjen pastoralnim delavcem in voditeljem mladinskih ter animatorskih skupin. Vsebuje 8 katehez, od katerih je vsaka navezana na eno izmed umetniških slik, ikon, ki spremljajo dokument Referenčni okvir salezijanske mladinske pastorale. Vsaka kateheza spodbuja k razmišljanju o določeni vrednoti in vsebuje ideje za vstopno mesto, oznanilo, dejavnost in molitev.

Ikone se navezujejo na izpostavljeno vrednosto in svetopisemski odlomek, ki je v središču vsake kateheze. Tako nam lahko služijo kot dodatna pomoč pri razlagi in ponotranjenju odlomka oz. vrednote.

Ker nekatere bolj nagovarja besedilo, druge vizualna podoba, tretje pa glasba, je vsako svetopisemsko sporočilo oz. vrednosta ponazorjena tudi s posebno skladbo. Te skladbe so vzete iz angleko govorečega okolja in vsebujejo slog glasbe, ki je mladim blizu. Posnetke vseh pesmi najdete na youtubu in na spletnem naslovu, navedenem v brošuri v mapi.

Vse, kar potrebujete za izvedbo katehez, se nahaja v mapi. Če bi želeli ikono ali skladbo projicirati oz. potrebujete priloženo gradivo v digitalni obliki, ga prav tako najdete na spletu (priložen spletni naslov).

Naslov8 KATEHEZ ZA MLADINSKE IN ANIMATORSKE SKUPINE
AvtorjaBlažka Merkac, Tilen Mlakar
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2017
ISBN978-961-2118-74-7
Format23,5 x 32 cm
Vezavamapa