Ne bojte se!

Ne bojte se!

7,00

Božična devetdnevnica 2020

 

Opis

Kako pomemben stavek! Še kako aktualen za čas, ko se vsi soočamo z zunanjimi vplivi, v katere smo postavljeni in jim pogosto dovolimo, da vplivajo tudi na naš notranji svet. Ali pa tudi ne …

Bog nas res tako močno ljubi, da nam daje vse, kar ima On – torej imamo zares vse – brezpogojno ljubezen, obljubo večnega Kraljestva, vso podporo in možnosti, še več, kot si upamo misliti. In v tem ni prostora za strah. Res ne! To je tudi sporočilo božiča. Bog se je dal učlovečiti v majhnega dojenčka, le kdo ga ne bi sprejel?

Vsako leto isto … a drugačno. Večina nas pozna vse tiste svetopisemske vrstice o spočetju Device Marije, rojstva Jezusa Odrešenika … Pa vseeno vsako leto dobijo drugačen zven. Ker smo mi vsako leto drugačni. Letos imamo krasno priložnost, da se družino in to kar doma, spravimo odpret Sveto pismo ob božični devetdnevnici, ki jo je v pričevanjskem stilu napisala mama štirih otrok Tadeja Roblek.

Ugodnost, ki jo ne gre zamuditi: Ob nakupu knjižice v spletni trgovini, vam na vaš elektronski naslov pošljemo pred začetkom devetdnevnice ilustracije iz knjižice “Ne bojte se!”, ki so zaradi svoje narave nekaj posebnega: (glej zavihek predogled)

So črno-bele in na obrazih ni izrazov. Otroci si jih bodo narisali sami.

 

NaslovNe bojte se!
PodnaslovBožična devetdnevnica 2020
AvtorTadeja Roblek
IlustracijePAUL SATHISH SDB
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2020
ISBN978-961-289-089-6
Obseg50 str.
Vezavabroširana