Bom grmovje posekal, travice požel …

Bom grmovje posekal, travice požel …

18,00

Vodnik po gorenjski veji Jakobove poti.

Prijatelji poti sv. Jakoba spolnjujemo obljubo, da bomo še iskali stezice. Med iskanjem smo si peli: »Bom grmovje posekal, travice požel« in pred vami je vodnik po gorenjski veji Jakobove poti. Čez Korensko sedlo proti Avstriji ali preko romarskega svetišča Svete Višarje in po Kanalski dolini proti morju; vse do apostolovega groba v Komposteli.

Ni na zalogi

Šifra: 17014 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Sprašujejo nas: »Kako zmorete? Kdo vas navdušuje za toliko prostovoljnih ur iskanja, označevanja, vzdrževanja in priprave ter vodenja romanj po poteh svetega Jakoba?« Odgovor je samo eden. Sam sveti Jakob! Skupaj z apostolom poišcemo pomoč pri Božji Materi Mariji in rečemo: »Zmoremo!« Skupaj delujemo, kot je zapisal apostol Pavel v pismu Korinčanom: »Tako pa je veliko delov, telo pa je eno. Ne more oko reči roki, ne potrebujem te, tudi glava ne nogam.«

Tudi člani Društva prijateljev poti sv. Jakoba se trudimo tako delovati. Včasih bolj, drugič manj uspešno, eni manj, drugi več. Članom ob gorenjski veji, ki so iskali in označili ter zdaj vzdržujejo in vodijo po gorenjski veji Jakobove poti, se iz srca zahvaljujeva, vsem po vrsti! Bog lonaj!

NaslovBom grmovje posekal, travice požel …
PodnaslovVodnik po gorenjski veji Jakobove poti
AvtorMarjeta in Metodij Rigler
ZaložbaSamozaložba
ISBN978-961-283-379-4
Obseg116 strani
Format15,5 x 20,5 strani
Vezavabroširano