ČUDOVITA PRINCESA

ČUDOVITA PRINCESA

15,90

V knjigi Čudovita princesa so zbrane vse informacije, ki jih deklice potrebujejo pri soočanju s spremembami, ki jih čakajo v puberteti. Od spremembe postave, telesnega vonja, rastočih prsi, mozoljev, menstruacije do novih občutkov, skrbi zase in še marsikaj drugega. Napisana je v preprostem jeziku in opremljena s čudovitimi ilustracijami Evgenije Jarc.

Založba: Zavod Iskreni
Šifra: 20922 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Knjiga Čudovita princesa je namenjena deklicam 8. in 12. letom. V njej bo deklica našla odgovore na vsa vprašanja, ki se ji v tem starostnem obdobju zastavljajo. Ne glede na to, ali gre za vprašanja telesnega ali čustvenega razvoja, ali pa za povsem praktične nasvete, so odgovori zapisani tako, da bo izvedela vse, kar mora vedeti, in to na način, ki jo bo spodbujal, da bo svoje odraščanje sprejemala z veseljem in hvaležnostjo.

O avtorju:

Maja Vovk je žena in mama štirih otrok, od tega dveh deklet. Po izobrazbi je magistra farmacije in svetovalka za plodnost in naravno načrtovanje družine pri Zavodu Iskreni. V želji, da bi že deklice spoznale skrivnosti svojega telesa in odkrivale lepoto ženskosti, izvaja delavnici Čudovita princesa in Skrivnostna lepotica, ki sta namenjeni odraščajočim dekletom in njihovmi mamam. Na podlagi teh delavnic je nastala tudi knjiga Čudovita princesa.

NaslovČUDOVITA PRINCESA
AvtorMaja Vovk
ZaložbaZavod Iskreni
Leto izdaje2019
Obseg48 strani
Vezavamehka vezava