VELIKA JERIHO MOLITEV

VELIKA JERIHO MOLITEV

2,00

Knjižica “duhovnih zdravil” – molitev po tej knjižici. Molitev za vsak dan k Bogu s prošnjo za naš svet, za Sveto Cerkev in za mnoge druge pereče in nujne potrebe našega časa.

Opis

Zakaj Jeriha? Jeriha je najstarejše mesto na svetu, staro 10.000 let in leži na obronku puščave ob Mrtvem morju, v Kanaanski deželi. Sveto Pismo pravi, da je po Mojzesovi smrti Gospod rekel Jozuetu, Mojzesovemu pomočniku, naj gredo šest dni zaporedoma enkrat okoli mestnega obzidja, s seboj pa naj nosijo Skrinjo zaveze. Sedmi dan naj gredo sedem krat okoli obzidja, nato močno zatrobijo in zavpijejo z močnim bojnim krikom. In obzidje se bo porušilo. Jozue je s svojim ljudstvom stroil vse to in res, sedmi dan se je obzidje po Božji volji podrlo. (Povzetek iz Sv. pisma)

Svetovna molitvena veriga, imenovana Jeriho molitev, je že dvakrat obkrožila svet. Najprej poleti l. 2017, nato pa še maja 2019. To molitev narekujejo težke razmere v svetu in v Cerkvi, veliko tveganje za jedrsko vojno, ki je odvisna le od pečice ljudi na zemlji, dramatične razmere v Venezueli in v drugih državah sveta … Slišimo in doživljamo vsak dan kaj dramatičnega, čemur je pretežno vzrok delovanje zla, proti kateremu se s to Jeriho molitvijo lahko močno borimo.

NaslovVELIKA JERIHO MOLITEV
PodnaslovZa reševanje hudih težav in proti napadom temnih sil
AvtorJoži Kališnik
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2019
ISBN978-961-289-024-7
Obseg48 strani
Format10 x 15 cm
Vezavamehka vezava, zvezek