CD – NOE, didaktična računalniška iga

CD – NOE, didaktična računalniška iga

25,00

Interaktivna igra za otroke

Založba: Melior d.o.o.
Šifra: 8792 Kategoriji: ,

Opis

Noe je interaktivna didaktična računalniška igra za otroke starejše od pet let (zanimiva za šolarje), ob pomoči staršev pa je primerna tudi za leto mlajše otroke.
Igra je napeta pustolovščina o pogumnem Noetu in vesoljnem potopu, ki se prične z animiranim introstripom in nadaljuje s šestimi zanimivimi in poučnimi igricami.

1. Igra: iskanje delov ladje (pustolovščina v trinajstih sobah)
2. Igra: sestavljanje ladje (igra puzzle)
3. Igra: iskanje parov živali (igra memory)
4. Igra: za krmilom (arkadna igra)
5. Igra: iskanje kopnega (arkadna igra)
6. Igra: barvanje mavrice (pobarvanka)

Skozi igro otrok spoznava naravo, živali, uri spomin (igra memory) in okulomotorno koordinacijo (dve arkadni igri). Pridobiva prostorsko predstavo (sestavljanka) ter druge spretnosti, nekaj pa izve tudi o Svetem pismu, kontinentih, različnih življenjskih okoljih in rastlinah.
Igro spremlja izvirna avtorska glasba Davida Beoviča, prijetne ilustracije in odlična segmentna animacija. Igra spodbuja pozitivne vrednote in je polna poučnih informacij ter zabavnih dogodkov.
Pri nastajanju igre so sodelovali največji strokovnjaki s posameznih področij: pomoč pri režiji in scenariju Matjaž Pograjc, glasba David Beovič, govor Jure Sešek, strokovni sodelavec prof. Ddr. Stanko Gerjolj …

NaslovCD – NOE, didaktična računalniška iga
PodnaslovInteraktivna igra za otroke
ZaložbaMelior d.o.o.
Leto izdaje2006
ISBN961-238-840-7
Obseg6 iger
Format18,5 x 22,5 cm