DVD – OBRAZ USMILJENJA (FACE OF MERCY)

DVD – OBRAZ USMILJENJA (FACE OF MERCY)

13,90

Pričevanja, ki spreminjajo svet. Ganljivi film povezuje teologijo in zgodovino z neverjetnimi pričevanji in ustvarja sliko elementov, ki sestavljajo obraz usmiljenja v našem modernem svetu.

V branje priporočamo tudi knjigo Dnevnik svete s. Favstine Kowalske, poljske svetnice, ki spada med največje mistikinje in o kateri pripoveduje dokumentarec Obraz usmiljenja. Naročilo knjigo je na spodnji povezavi.

Dnevnik svete s. M. Favstine Kowalske

Ni na zalogi

Šifra: 20033 Kategoriji: ,

Opis

Papež Frančišek je s spodbujanjem navdihnil milijone oseb, da so objeli usmiljenje. Bistvo tega klica se odraža v “Obrazu usmiljenja”.

Ta izjemen dokumentarec nam preko močnih videnj sv. Favstine in preko sporočila Božjega usmiljenja razkrije usmiljenje Boga. Ganljivi film povezuje teologijo in zgodovino z neverjetnimi pričevanji in ustvarja sliko elementov, ki sestavljajo obraz usmiljenja v našem modernem svetu.

Spoznali bomo ženo, ki je našla svobodo v odpuščanju potem, ko je videla svojo družino pokončano v genocidu; spoznali bomo bivšega igralca ameriškega nogometa, ki je pustil nogomet zato, da deli Kristusovo usmiljenje brezdomcem; spoznali bomo igralca baseballa, ki je najboljšo ligo na svetu zamenjal za samostan; spoznali bomo mlado vdovo, ki je odpustila morilcu svojega moža…

Ta pretresljiva pričevanja nam ponujajo prepričljivo potrditev, da Božje usmiljenje ni nekaj neotipljivega, ampak da je živo in prisotno dandanes ter da spreminja svet.

NaslovDVD – OBRAZ USMILJENJA (FACE OF MERCY)
ZaložbaSalve d.o.o. Ljubljana
Leto izdaje2016
DVDDokumentarni film
Dolžina57 minut
ProdukcijaKolumbovi vitezi